loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0
VOOR EEN COMPLETE ERVARING
Banner Image 0

Heeft u eindelijk na lang zoeken uw droomauto gevonden, dan wilt u hem natuurlijk beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals steenslag & vogelpoep. Dit is eenvoudig te bewerkstelligen door Paint Protection Film (afgekocht PPF) aan te brengen op de lak van uw auto.

Deze PPF is een stevige folie waardoor de lak van uw auto optimaal beschermd is tegen steenslag, vogelpoep, wasstraat krasjes (swirls) en vele andere invloeden van buitenaf. Dit is echter altijd maatwerk, want wilt u hem vooral beschermen tegen steenslag, dan is het raadzaam om enkel de voorzijde van de auto te voorzien van PPF. Wilt u echter geen enkel risico lopen, dan is het uiteraard ook mogelijk om uw gehele auto te voorzien van deze PPF folie.

De folie waarmee wij werken is voor het blote oog nauwelijks waarneembaar, waardoor het uiterlijk van uw auto exact blijft zoals het ook is. De folie verkleurt niet en mocht er onverhoopt toch een (kleine) beschadiging op de folie komen, dan is eenvoudig enkel dat paneel weer te voorzien van nieuwe folie. Neem voor een scherp aanbod voor uw auto contact met ons op.

Vragen of interesse?
Form Image
Verkoop
Daan Reijnders

ONZE OVERIGE CAR CARE

VOOR DE BESTE SERVICE
BEKIJK ONZE SOCIALS

@REIJNDERSVANVLIET

Morgen Internet - Zorgeloos website