loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0
VOOR EEN COMPLETE ERVARING
Banner Image 0

Heeft u zelf een auto gevonden in het buitenland, maar weet u niet hoe u de auto voorziet van een Nederlands kenteken? En bent u op zoek naar gemak en wilt u het gewoon goed geregeld hebben? Maak gebruik van onze expertise! Door de steeds wisselende manieren waarop BPM (de belasting die u betaalt bij de aanvraag van een Nederlands kenteken) berekend wordt en door de veranderende richtlijnen vanuit het RDW, kan het verwarrend zijn welke stappen te ondernemen om uw auto van een kenteken te voorzien. Dit begrijpen wij, maar gelukkig heeft u ons! Dit is voor ons dagelijkse kost en wij zijn dan ook continu op de hoogte van alle laatste veranderingen omtrent de wet- en regelgeving rondom de import van een auto.

Voordat u zelf een auto aanschaft in het buitenland heeft u daar wellicht veel vragen over. Wij bespreken dan ook graag uw wensen, bekijken graag welke auto u op het oog heeft en doen dan een voorstel van meest gunstige wijze van import. Vervolgens kunnen wij op basis van uw wensen, een uitgebreid financieel plaatje maken. Geen verrassingen achteraf. Het is ook volledig aan u in hoeverre u gebruik wilt maken van onze importservice. Dit kan zijn enkel de aanvraag van het Nederlandse kenteken, maar uiteraard kunnen wij ook het volledige aankoopproces uit handen nemen. Hierbij doen wij onderzoek naar de herkomst van de auto, wij checken het schadeverleden, doen de prijs onderhandelingen, bekijken de auto ter plekke, verzorgen het transport naar Nederland en ronden het af door de auto te voorzien van een Nederlands kenteken. En als u het zelf leuk vindt om (waar mogelijk) onderdeel te zijn van dit proces, dan is dat uiteraard geen enkel probleem!

Ook export is voor ons bekend terrein. Van alle auto's die wij aanbieden kunnen wij de volledige export verzorgen, van uitschrijving van het Nederlandse kenteken, tot de rest BPM teruggaaf. Wij kunnen voor u een exportkenteken verzorgen waardoor u terug kunt rijden naar het land van bestemming. Mocht u liever uw auto niet over de weg naar het land van bestemming brengen, dan kunnen wij ook voorzien in transport. Ook hier stopt onze dienstverlening niet, want mocht u hulp nodig hebben bij de inschrijving van de auto in het land van uw keuze, dan kunnen wij u hierin ook ondersteunen. Ook voor export geldt dat u zelf aangeeft in welke mate wij u kunnen ondersteunen, wij doen de rest! Alles met heldere communicatie en altijd vechtend voor de beste deal voor u als klant.

Vragen of interesse?
Form Image
Verkoop
Dennis van Vliet

ONZE OVERIGE DIENSTEN

VOOR DE BESTE SERVICE
BEKIJK ONZE SOCIALS

@REIJNDERSVANVLIET

Morgen Internet - Zorgeloos website